Despre Noi


IT Pharma Solutions s-a infiintat in anul 2015 pe structura unui departament IT cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT specific companiilor farmaceutice si s-a transformat intr-un furnizor de servicii integrate IT pentru companiile mici si medii din Romania. La inceput firma era orientata catre piata farmaceutica, dar la inceputul lui 2016 am realizat ca piata romaneasca si in special firmele mici duc lipsa de solutii si servicii IT fiabile.

Our Team

In prezent, IT Pharma Solutions ofera servicii complete de IT si anume: externalizare IT (hardware si software), cablare structurata, servicii web, solutii de Business Intelligence, licentiere software, achizitii hardware. IT Pharma Solutions reprezinta in cadrul companiilor partenere, intregul departament de IT, cat si serviciile conexe ale acestuia. In spatele solutiilor IT oferite sta o echipa de experti cu specializari in diferite domenii IT (programare software, retele, hardware, Microsoft, Linux) care stau la dispozitia clientilor 24 ore din 24, 7 zile din 7.


Din dorinta de a oferi o gama completa de servicii la un nivel ridicat, am construit un parteneriat bazat pe transparenta, mobilitate si profesionalism. Ambitia si experienta echipelor noastre au facut posibile colaborari reusite si finalizarea cu succes a multor proiecte tehnice de complexitate ridicata. Prin delimitarea clara a competentelor intre echipele noastre si sistemele rapide de comunicare dintre acestea, am reusit sa cream o metoda de lucru eficienta care are ca prima prioritate satisfacerea nevoilor clientului conform cerintelor sale.


Pentru noi, externalizarea serviciilor nu se rezuma la un simplu contract de “service IT” ci la un intreg flux de activitati desfasurat impreuna cu clientii nostrii. Pornind de la analiza mediului IT, se parcurg etape bine stabilite precum planificarea activitatiilor, monitorizarea tranzitiilor, evaluarea rezultatelor, restructurarea infrastructurii, trainingul personalului si alte etape construite “la cheie” impreuna cu clientii, in functiile de necesitatilor lor. Obiectivul nostru este acela de a furniza solutiile necesare pentru acoperirea tuturor nevoilor IT ale clientilor nostri: de la servicii web si promovarea in mediul online pana la consultanta si servicii software custom pentru dezvoltarea afacerii .

Despre noi

IT Pharma Solutions este un furnizor de solutii IT&C pentru afaceri in domeniile farmaceutic, retail, contabilitate si asigurari

Termeni si conditii
Prelucrarea datelor
A.N.P.C
Sitemap

Stiri recente

Anunt CNAS:Indisponibilitate SIPE/SIUI/CEAS
In data de 27.06.2017, incepand cu ora 18:00 si pana la ora 24:00, sunt programate actualizari legislative ce vizeaza platforma PIAS. Pe perioada interventiei, platforma PIAS va fi indisponibila. In acest interval furnizorii de servicii medicale vor utiliza modul de lucru off-line.

Articole

Microsoft lanseaza Windows 10 S, un sistem de operare orientat catre educatie.Noul Windows 10 S, o versiune de baza a sistemului de operare, orientata in special catre clientii din educatie. Este vorba despre o versiune a sistemului de operare de la Microsoft compatibila cu toate aplicatiile din Windows Store, care vine la pachet cu noi componente care ar putea ajuta elevii in salile de curs.

Contact

 • Telefon:
  031-437-3434 / 031-437-3401
 • E-mail:
  contact[@]itpharmasolutions.ro
 • Adresa:
  B-dul Iuliu Maniu Nr.7
  Sector 6, Bucuresti
  Romania


itpharmasolutions.ro Web analytics