Servicii


IT Pharma Solutions ofera absolut toate serviciile necesare pentru buna desfasurare a activitatii companiilor in domeniul IT, oferindu-le posibilitatea sa beneficieze de un single point of contact pentru toate nevoile si problemele IT, scutind astfel de haosul creat de contactarea furnizorilor multipli de servicii IT&C. Colaborarea cu noi inseamna inlaturarea grijilor in ceea ce priveste infrastructura IT si suportul nostru, indiferent de situatie. Intervenim cu placere oricand deoarece fluidizarea activitatilor partenerilor nostrii este pentru noi mai mult decat o prioritate, este o regula. Recunoastem ca afacerile care doresc sa mearga inainte si sa ramana mai departe, trebuie sa investeasca in sistemele lor IT si servicii. De aceea noi cautam sa recomandam, sa livram si sa sprijinim cele mai bune solutii IT si servicii IT în domeniul farmaceutic si retail.Database Management


Administrarea bazelor de date reprezinta o piatra de hotar a companiei noastre. Utilizatorii se pot baza pe proceduri bine stabilite care sa asigure disponibilitatea si securitatea datelor. Ne ocupam de toate aspectele legate de administrarea bazei de date pentru a creste performanta.

Cere Oferta

Helpdesk Utilizatori


Utilizatorii au nevoie de un centru de asistenta eficient pentru a prelua solicitarile lor si care sa se ocupe de ele pana la rezolvare. IT Pharma are echipa de suport tehnic care intelege afacerea ta indiferent de domeniul tau de activitate. Suntem o echipa cu experienta intr-o gama larga de sisteme, de la EPOS, ERP, Contabilitate financiara, Marketing CRM si robotica.

Cere Oferta

Web Development


Cartea de vizita online a oricarei companii este reprezentanta de website-ul oficial. Oferim servicii de webdesign pentru comunicarea valorilor companiei si a oportunitatilor de afaceri. Suntem extrem de flexibil pentru crearea de site-uri web simple sau complexe. Scopul nostru este de a livra proiecte care respecta identitatea companiilor si sa promoveze valorile lor de baza.

Cere Oferta

Business intelligence


Business intelligence tehnologie care transforma datele brute in informatii relevante si utile pentru mediul de afaceri. Scopul instrumentelor de BI este de a prelucra cantitati enorme de date structurate si nestructurate in scopul de a identifica, dezvolta si de a crea noi oportunitati. Se spune ca imaginile sunt o modalitate mai buna de a prezenta o informatie decat cuvintele.

Cere OfertaConfigurare Office 365 Start - serviciu destinat utilizatorilor care folosesc pentru prima data solutia Microsoft Office 365.
Serviciul contine: Configurare serviciu email Exchange Online (grupuri utilizatori, folder contacte comune, calendare comune), configurare aplicatie Skype for Business, configurare portal SharePoint si suport post implementare.

Migrare Office 365 - serviciu destinat utilizatorilor care migreaza de la un server email local la solutia Microsoft Office 365.
Serviciul contine: Configurare serviciu email Exchange Online (grupuri utilizatori, folder contacte comune, calendare comune), configurare aplicatie Skype for Business, configurare portal SharePoint Online, migrarea datelor existente de pe serverul email local si suport post implementare.

Configurare Office 365 Full Setup - serviciu complet destinat  utilizatorilor care migreaza la solutia Microsoft Office 365.
Serviciul contine: Configurare serviciu email Exchange Online (grupuri utilizatori, folder contacte comune, calendare comune), configurare aplicatie Skype for Business, configurare portal SharePoint Online, migrarea datelor existente de pe serverul email local, importarea datelor (email, calendare, contacte) din Outlook in Office 365, configurare Outlook, configurarea dispozitivelor mobile pentru utilizarea Office 365, sincronizare Active Directory in cloud (DirSync)  si suport post implementare.

Serviciu recomandat firmelor care isi doresc o solutie completa: hardware + software + servicii.
Pachet de training dezvoltat pentru platforma Office 365 prin care se prezinta cele trei servicii: Exchange Online, Sharepoint Online si Skype for Business Online, precum si produsele asociate Microsoft Office 365 Pro Plus.

Despre noi

IT Pharma Solutions este un furnizor de soluţii IT&C pentru afaceri in domeniile farmaceutic, retail, contabilitate si asigurări

Termeni si conditii
Prelucrarea datelor
A.N.P.C
Sitemap

Stiri recente

Anunt CNAS:Indisponibilitate SIPE/SIUI/CEAS
In data de 27.06.2017, incepand cu ora 18:00 si pana la ora 24:00, sunt programate actualizari legislative ce vizeaza platforma PIAS. Pe perioada interventiei, platforma PIAS va fi indisponibila. In acest interval furnizorii de servicii medicale vor utiliza modul de lucru off-line.

Articole

Microsoft lanseaza Windows 10 S, un sistem de operare orientat catre educatie.Noul Windows 10 S, o versiune de baza a sistemului de operare, orientata in special catre clientii din educatie. Este vorba despre o versiune a sistemului de operare de la Microsoft compatibila cu toate aplicatiile din Windows Store, care vine la pachet cu noi componente care ar putea ajuta elevii in salile de curs.

Contact

 • Telefon:
  031-437-3434 / 031-437-3401
 • E-mail:
  contact[@]itpharmasolutions.ro
 • Adresa:
  B-dul Iuliu Maniu Nr.7
  Sector 6, Bucuresti
  Romania


itpharmasolutions.ro Web analytics