Am vazut intotdeauna relatia cu clientii nostri ca pe un parteneriat pe termen lung si am incercat sa fim alaturi de acestia pe parcursul dezvoltarii lor, prin solutii IT mereu adaptate noilor lor cerinte si prin servicii de calitate. Pentru ca lucram cu clienti din domenii diferite, in locatii diferite si cu cerinte specifice am gasim solutii IT care sa ne usureze activitatea. Am gasit alternative accesibile la solutiile consacrate, le-am implementat cu succes si acum le oferim si clientilor nostri.

Office 365 Business

Office 365 ofera echipei tale instrumentele de colaborare pentru a lucra mai bine impreuna.
Office 365 are un plan potrivit pentru afacerea dvs., indiferent de dimensiunea si cerintele organizatiei.


Smart Pharma Controller

Descopera cu noi Internet of Things lumea obiectelor inteligente in care senzorii simpli gestionati de software de la distanta sau cei inteligenti, capabili sa transmita informatii relevante despre evenimente, ajung sa inconjoare omul si sa marcheze definitiv viata lui cotidiana.

Power BI - uita-te in trecut ca sa vezi in viitor

Traim intr-o epoca a volumelor mari de date si organizatiile trebuie sa poata exploata la maximum toate sursele de date si continutul de care dispun, pentru a extrage detalii relevante. Directorii executivi trebuie sa ia decizii tinand cont nu numai de datele operationale si informatiile demografice privind clientii, ci si de reactia clientilor, detaliile contractelor si acordurilor si alte tipuri de continut sau date nestructurate. Cum puteti gestiona toate aceste date pentru a furniza directorilor executivi informatii cu un aspect atractiv, pe care acestia sa le utilizeze pentru a lua decizii prompte si avizate? Microsoft Power BI poate furniza modele BI si seturi de date publice si private, posibilitatea de a cauta date (inclusiv in limbaj natural), posibilitatea de vizualizare interactiva a datelor, facilitati de colaborare si instrumente care sa permita IT-ului sa administreze datele si modelele.

Versiune de incercare gratuita Power BI Pro

Cyclope - Solutie monitorizare angajati

Cyclope Monitorizare Angajati este singurul soft complet de monitorizare a activitatii pe calculator produs in Romania. Ofera informatii exacte (nu doar despre traficul pe Internet, ci si despre aplicatiile folosite) despre activitatea si productivitatea muncii atat la nivel individual, cat si la nivel de departamente sau chiar de companie, pe diferite perioade de timp. IT Pharma Solutions este partener autorizat Amplusnet si distribuitor pentru solutia CYCLOPE Monitorizare Angajati.

Parteneri de tehnologii

IT Pharma Solutions ofera absolut toate serviciile necesare pentru buna desfasurare a activitatii companiilor in domeniul IT, oferindu-le posibilitatea sa beneficieze de un single point of contact pentru toate nevoile si problemele IT, scutind astfel de haosul creat de contactarea furnizorilor multipli de servicii IT&C.

Despre noi

IT Pharma Solutions este un furnizor de solutii IT&C pentru afaceri in domeniile farmaceutic, retail, contabilitate si asigurari

Termeni si conditii
Prelucrarea datelor
A.N.P.C
Sitemap

Stiri recente

Anunt CNAS:Indisponibilitate SIPE/SIUI/CEAS
In data de 27.06.2017, incepand cu ora 18:00 si pana la ora 24:00, sunt programate actualizari legislative ce vizeaza platforma PIAS. Pe perioada interventiei, platforma PIAS va fi indisponibila. In acest interval furnizorii de servicii medicale vor utiliza modul de lucru off-line.

Articole

Microsoft lanseaza Windows 10 S, un sistem de operare orientat catre educatie.Noul Windows 10 S, o versiune de baza a sistemului de operare, orientata in special catre clientii din educatie. Este vorba despre o versiune a sistemului de operare de la Microsoft compatibila cu toate aplicatiile din Windows Store, care vine la pachet cu noi componente care ar putea ajuta elevii in salile de curs.

Contact

 • Telefon:
  031-437-3434 / 031-437-3401
 • E-mail:
  contact[@]itpharmasolutions.ro
 • Adresa:
  B-dul Iuliu Maniu Nr.7
  Sector 6, Bucuresti
  Romania


itpharmasolutions.ro Web analytics