Sari la conținut

Cablare structurată (rețele calculatoare, voce, video) pentru spații
rezidențiale si clădiri de birouri.

Sunteți gata să aflați mai multe despre soluțiile noastre tehnologice?

Vorbiți cu un reprezentant de vânzări astăzi:

0729-359-664

Cablare structurată

Retelele bazate pe cablare structurată reprezintă in prezent cele mai rapide, fiabile si sigure medii de lucru. Chiar dacă sistemele wireless reprezintă o solutie tentantă la prima vedere, acestea nu oferă calitatea unei retele pe cablu CAT5e, CAT6,CAT7 dvs putand avea surpriza ulterior de a fi nevoiti să recurgeti la o cablare structurată aparentă (prin canal de cablu), inloc să "mascati" totul de la bun inceput in ziduri, sapă, tavan fals si să urmati aceeasi linie de design la gama de aparate aleasă (prize, intrerupatoare, etc.)

7 pasi pentru a construi o infrastructură profesională pentru afacerea dvs.

1 - Vizualizare Locatie

In baza cererii de oferta pe care o primim, unul dintre tehnicienii nostri se deplaseaza la locatie pentru a intocmi documentatia proiectului:
- numar exact de porturi de retea
-planul sau schita locatiei
-pozitionarea porturilor de retea pe planul locatiei si a rack-ului
-stabilirea calitatii chipamentelor folosite.

2 - Proiectarea

in aceasta etapa beneficiarul pune la dispozitie planurile cladirii si specifica pozitionarea viitoarelor echipamente, zonelor de birouri, etc. Trebuie sa aveti idee deja despre cu veti mobila/organiza spatiile. Se stabileste categoria de retea dorita (CAT5e, CAT6, CAT6A, CAT7, ecranat, neecranat, Fibra Optica) si clasa de materiale utilizate (medie sau top quality). La final va vom prezenta solutia propusa, precum si necesarul aproximativ de materiale.

3 - Realizare Deviz

In baza informatiilor de mai sus, tehnicianul nostru intocmeste un DEVIZ DE CABLARE STRUCTURATA in care sunt specificate toate materialele folosite, costul pentru manopera, timpul de executie si termenele de plata.

4 - Modificare / Aprobare Deviz

In cazul in care clientul nu este de acord cu devizul, acesta este modificat astfel incat sa se incadreze in posibilitatile si bugetul clientului pentru realizarea lucrarii de cablare structurata.

5 - Semnare Contract

Odata aprobat devizul se semneaza un contract prin care sunt consimtite conditiile si termenele existente in deviz.

6 - Executare lucrare Cablare Structurata

Etapa ce presupune cablarea structurata propriu-zisa conform termenilor din contract prin tavan fals, pardoseala, ziduri sau canal de cablu. Pentru toate variantele in functie de marimea retelei se vor utiliza organizatoare speciale pentru traseele de cabluri (suporti, copex, paturi de cablu) pentru a proteja cablurile la tensionare. Un alt aspect important, respectarea distantelor minime fata de cablurile instalatiei electrice, pentru evitarea interferentelor electromagnetice ce pot afecta performanta retelei.

7 - Testare cablare structurata

Etapa ce presupune o testare ce se realizeaza cu echipamente de testare specifice, dvs avand dovada ca totul functioneaza la parametrii doriti.