Sari la conținut

Construim capabilitati care sunt scalabile, fiabile și receptive la nevoile de solutii IT ale afacerii tale.

IT Pharma Solutions s-a infiintat in anul 2015 pe structura unui departament IT cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT specific companiilor farmaceutice si s-a transformat intr-un furnizor de servicii integrate IT pentru companiile mici si medii din Romania. La inceput firma era orientata catre piata farmaceutica, dar la inceputul lui 2016 am realizat ca piata romaneasca si in special firmele mici duc lipsa de solutii si servicii IT fiabile.

In prezent, IT Pharma Solutions ofera servicii complete de IT si anume: externalizare IT (hardware si software), cablare structurata, servicii web, solutii de Business Intelligence, licentiere software, achizitii hardware. IT Pharma Solutions reprezinta in cadrul companiilor partenere, intregul departament de IT, cat si serviciile conexe ale acestuia. In spatele solutiilor IT oferite sta o echipa de experti cu specializari in diferite domenii IT (programare software, retele, hardware, Microsoft, Linux) care stau la dispozitia clientilor 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Din dorinta de a oferi o gama completa de servicii la un nivel ridicat, am construit un parteneriat bazat pe transparenta, mobilitate si profesionalism. Ambitia si experienta echipelor noastre au facut posibile colaborari reusite si finalizarea cu succes a multor proiecte tehnice de complexitate ridicata. Prin delimitarea clara a competentelor intre echipele noastre si sistemele rapide de comunicare dintre acestea, am reusit sa cream o metoda de lucru eficienta care are ca prima prioritate satisfacerea nevoilor clientului conform cerintelor sale.

Pentru noi, externalizarea serviciilor nu se rezuma la un simplu contract de “service IT” ci la un intreg flux de activitati desfasurat impreuna cu clientii nostrii. Pornind de la analiza mediului IT, se parcurg etape bine stabilite precum planificarea activitatiilor, monitorizarea tranzitiilor, evaluarea rezultatelor, restructurarea infrastructurii, trainingul personalului si alte etape construite “la cheie” impreuna cu clientii, in functiile de necesitatilor lor. Obiectivul nostru este acela de a furniza solutiile necesare pentru acoperirea tuturor nevoilor IT ale clientilor nostri: de la servicii web si promovarea in mediul online pana la consultanta si servicii software custom pentru dezvoltarea afacerii .

Abilitățile noastre
Web Design 75%
Administrare servere 100%
Helpdesk Utilizatori 100%
Administrare baze de date 90%
Business Intelligence 90%
Cablare structurata 100%