Sari la conținut

Servicii fiabile de suport IT pentru companii

Accesul la suport IT rapid și fiabil este esențial pentru buna funcționare a afacerii dvs.
Servicii de suport tehnic și de întreținere atunci când aveți nevoie de ele.
Suntem plusul de care aveți nevoie în competiția acerbă de pe piața modernă.

SIMPLU, UȘOR, ACCESIBIL

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante ușoare și inteligente, Pantum poate fi o alegere bună. Dimensiune compactă cu instalare ușoară, viteză de imprimare rapidă și volum lunar mare.

Database management

Database management

Administrarea bazelor de date reprezinta o piatra de hotar a companiei noastre. Utilizatorii se pot baza pe proceduri bine stabilite care sa asigure disponibilitatea si securitatea datelor. Ne ocupam de toate aspectele legate de administrarea bazei de date pentru a creste performanta.

Web development

Web Development

Cartea de vizita online a oricarei companii este reprezentanta de website-ul oficial. Oferim servicii de webdesign pentru comunicarea valorilor companiei si a oportunitatilor de afaceri. Suntem extrem de flexibil pentru crearea de site-uri web simple sau complexe. Scopul nostru este de a livra proiecte care respecta identitatea companiilor si sa promoveze valorile lor de baza.

Helpdesk Utilizatori

Utilizatorii au nevoie de un centru de asistenta eficient pentru a prelua solicitarile lor si care sa se ocupe de ele pana la rezolvare. IT Pharma are echipa de suport tehnic care intelege afacerea ta indiferent de domeniul tau de activitate. Suntem o echipa cu experienta intr-o gama larga de sisteme, de la EPOS, ERP, Contabilitate financiara, Marketing CRM si robotica.

Externalizare IT

Soluția noastră de externalizare IT vă oferă posibilitatea de a transfera întreaga responsabilitate pentru utilizatorii finali și infrastructura dvs. către noi. Externalizarea IT a schimbat modul în care companiile gestionează și administrează sistemele informatice. Conform unui raport Gartner, externalizarea mediului IT va reduce costurile de operare IT 19% -29%. Mai important, va permite personalului IT să se concentreze pe obiectivele și proiectele de bază ale afacerii.

Inginer Suport
Inginer Suport

Administrare Servere

Serverele reprezintă componenta cea mai importanta a infrastructurii tehnologice a afacerii dvs. De fiecare dată când serverul se oprește, tot așa se opreste și afacerea dvs.
Serverele dvs. trebuie să fie online și toate serviciile trebuie să funcționeze 24x7x365.
Membrii echipei noastre au o experiență medie de câte 15 ani fiecare, ceea ce vă permite să vă asigurați că serverele dvs. sunt în mâini bune.

Remote Desktop Suport

Când vine vorba de suport IT, este absolut esențial să aveți un nivel de suport care să corespundă nevoilor dumneavoastră și să vă ofere încredere. Suport la distanță / online - Oferim asistență la distanță de 7/24/365

Solutii Backup / Recuperare

Protejati-va afacerea de pierderi de date si de productivitate cu backup-uri simple, puternice și automate. Solutiile noastre moderne de backup pastreaza mai multe versiuni de fisiere, care detin o istorie de 30 de zile de versiuni vechi. Reveniti la versiunea de care aveti nevoie in doar cateva minute.

Cablare structurata

Construieste-ti cu grija scheletul afacerii din care face parte si reteaua IT. Echipa noastră profesională are o vastă experiență în fiecare pas al procesului de cablare. De la o singură instalare a unui cablu pentru o imprimantă de rețea, la cablarea unei suite complete, specialistii noștri vor colabora cu echipa dvs. pentru a implementa cea mai bună soluție la un preț competitiv.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre.

0729-359-664

Oferim soluții la fel de unice ca afacerea dvs., suntem flexibili și vă
putem oferi pachete de asistență unice pentru a se potrivi cel mai bine afacerii dvs. Haideți să vorbim despre afacerea dvs. și veți vedea cât de reconfortant este să lucrați cu noi.

Proiecte recente

Contact

Date de contact

adresa

B-dul Iuliu Maniu Nr.7 Corp A
Sc.2, Et.1 Birou 5 Sector 6 Bucuresti, Romania

Contact

Telefon : + 40 729 359 664

Email : contact@itpharmasolutions.ro

Email : suport@itpharmasolutions.ro

Program

Luni – Vineri 09:00 – 19:00   Sambata 10:00 – 14:00