Sari la conținut

Soluții informatice complete care se potrivesc nevoilor afacerii dvs.

Specialiști cu peste 20 de ani de experiență în industrie, oferim soluții IT fiabile, de încredere și pe termen lung întreprinderilor de toate dimensiunile.

Solutii IT

   Am vazut intotdeauna relatia cu clientii nostri ca pe un parteneriat pe termen lung si am incercat sa fim alaturi de acestia pe parcursul dezvoltarii lor, prin solutii IT mereu adaptate noilor lor cerinte si prin servicii de calitate. Pentru ca lucram cu clienti din domenii diferite, in locatii diferite si cu cerinte specifice am gasim solutii IT care sa ne usureze activitatea. Am gasit alternative accesibile la solutiile consacrate, le-am implementat cu succes si acum le oferim si clientilor nostri.

EXISTĂ UN INSTRUMENT UTIL PENTRU ACASĂ ȘI BIROU?

O imprimantă PANTUM este alegerea potrivită. Pantum este conceput pentru a satisface atât cererea de acasă, cât și cea de la birou: pentru a tipări, copia și scana fișiere de lucru zilnice și teme cu volum mare lunar, accelerați cu ușurință eficiența dvs. de lucru!

Office 365

Microsoft Office 365

Office 365 Business este o versiune bazată pe cloud a suitei de software Microsoft Office, care oferă o securitate sporită și o colaborare îmbunătățită. Instrumente familiare, cum ar fi Word, Excel, PowerPoint și Outlook sunt toate disponibile unde și când aveți nevoie de ele și veți avea întotdeauna cea mai recentă versiune. Ofera echipei tale instrumentele de colaborare pentru a lucra mai bine impreuna. Office 365 are un plan potrivit pentru afacerea dvs., indiferent de dimensiunea si cerintele organizatiei.​

Solutii de telefonie VOIP

O soluție completă Unified Communications, inclusiv conferințe pe web, prezență, telefoane soft, clienți smartphone și altele – fără problemele legate de costuri și gestionare ale unui sistem telefonic în „stil vechi” sau limitările unei centrale telefonice partajate în Cloud.

Solutii Fortinet

Solutii de securitate

Portofoliul nostru larg de soluții de vârf și management centralizat permite consolidarea securității și oferă o infrastructură de securitate simplificată, end-to-end. FurnizăM soluții de securitate de rețea de înaltă performanță care vă protejează rețeaua, utilizatorii și datele de amenințările în continuă evoluție.

Smart Pharma Control
Smart Pharma Control

Monitorizare temperatura & umiditate

Descopera cu noi Internet of Things lumea obiectelor inteligente in care senzorii simpli gestionati de software de la distanta sau cei inteligenti, capabili sa transmita informatii relevante despre evenimente, ajung sa inconjoare omul si sa marcheze definitiv viata lui cotidiana.Ne-a placut intotdeauna sa inovam in activitatea noastra si am realizat instrumentul necesar pentru a controla conditiile de iluminare, temperatura si de umiditate de care dispune farmacia ca sa raspunda cerintelor de conservare impuse pentru medicamente sau celelalte produse eliberate din farmacie, substanţe farmaceutice sau ambalaje farmaceutice; aceste condiţii vor fi monitorizate permanent cu

PowerBI

Solutii Backup / Recuperare

Protejati-va afacerea de pierderi de date si de productivitate cu backup-uri simple, puternice și automate. Solutiile noastre moderne de backup pastreaza mai multe versiuni de fisiere, care detin o istorie de 30 de zile de versiuni vechi. Reveniti la versiunea de care aveti nevoie in doar cateva minute.

PowerBI

Solutii Business Intelligence

Traim intr-o epoca a volumelor mari de date si organizatiile trebuie sa poata exploata la maximum toate sursele de date si continutul de care dispun, pentru a extrage detalii relevante. Cum puteti gestiona toate aceste date pentru a furniza directorilor executivi informatii cu un aspect atractiv, pe care acestia sa le utilizeze pentru a lua decizii prompte si avizate? Microsoft Power BI poate furniza modele BI si seturi de date publice si private, posibilitatea de a cauta date (inclusiv in limbaj natural), posibilitatea de vizualizare interactiva a datelor.

PlusERP

Software pentru magazine si farmacii​

PlusERP este rezultatul experientei de peste 16 ani a partenerului nostru Softeh Plus pe piata sistemelor de gestiune pentru farmacii si magazine si peste 2300 de clienti la nivel national. Un sistem robust, realizat intr-o tehnologie moderna, care sa raspunda cerintelor actuale ale pietei. PlusERP este dezvoltat in tehnologie Microsoft, permitand deservirea la acelasi nivel de calitate ridicata atat a clientilor mici cat si a lanturilor de magazine sau farmacii.

Date de contact

adresa

B-dul Iuliu Maniu Nr.7 Corp A
Sc.2, Et.1 Birou 5 Sector 6 Bucuresti, Romania

Contact

Telefon : + 40 729 359 664

Email : contact@itpharmasolutions.ro

Email : suport@itpharmasolutions.ro

Program

Luni – Vineri 09:00 – 19:00   Sambata 10:00 – 14:00